منتدى الشيف مونى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى الشيف مونى

منتدى متخصص فى المطبخ

 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اسكالوب بالطريقة الرومانية للشيف حسن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الشيف موني

avatar


عدد المساهمات : 279
تاريخ التسجيل : 31/07/2011
العمر : 38
الموقع : elshefmony.mam9.com

اسكالوب بالطريقة الرومانية للشيف حسن  Empty
مُساهمةموضوع: اسكالوب بالطريقة الرومانية للشيف حسن    اسكالوب بالطريقة الرومانية للشيف حسن  Icon_minitimeالأحد ديسمبر 04, 2011 10:31 pm

[size=12]المقادير:
10 قطع اسكالوب- 5 جرام ملح -5 جرام فلفل -5 جرام بهارت -50 جرام مسطردة
الصوص:
100 جرام دقيق-100 جرام زبدة-100 جرام خل ابيض-100 جرام ورق ريحان-عيدان خشب صغيرة
يقدم مع البطاطس المقلية

الفرن شغال علي درجة حرارة 200
اجيب الاسكالوب واضع عليه ملح وفلفل وبهارات واقلبهم مع بعض كويس
واجيب او قطعة من الاسكالوب
افردها واضع شوية مسطرده عليها واوزعها عليها واضع عليها 3 او اربع ورقات
ريحان واضع عليه طبقة مستطردة تاني والفها رول واقفلها بالعود الخشبي
واقلبها في الدقيق

واجيب طاسة واسخنها واضع
الزبدة واسيحها وانزل جواها الاسكالوب واقلبها فيها ونسويهم 50% وبعدين
اضعهم في صينية والفها بالومنيوم فويل وادخلهم الفرن لمدة 10 دقايق

واخد الخلاصة اللي كنت في طاسة الاسكلوب اضعها
في طاسة تانية واضع عليها زبدة واسيبها تسيح واضع الدقيق واقلبها بسرعة
لغاية ما يتجانسوا مع بعض وبحيث مايلزقوش في الطاسة واضع عليه الخل واقلبه
بالمضرب السلك بسرعة لحد مايبيض ولو محتاج خل تاني اديله ويبقي سايل شوية
واجيب الاسكالوب بعد لما استوي وانزله فيه واقلبه وهياخد معاه 5 دقايق
وبعدين لما نييجي نقدمها نشيل الخلة ونرش عليها شوية صوص
وبالهنا والشفا يارب علي قلوبكن
[/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://elshefmony.mam9.com
 
اسكالوب بالطريقة الرومانية للشيف حسن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شيش سمك للشيف حسن
» الفلورنتين للشيف حسن
» رافيولي للشيف حسن
» اكلير شكولاه للشيف حسن
» الزينود بالمكسرات للشيف حسن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الشيف مونى :: مطبخ الوصفات المنقولة والأجنبية :: منتدى الطبخ :: الشيف حسن-
انتقل الى: