المقادير:
لفة جلاش- 250 جرام سمنة – 150 جرام مكسرات مجروشة (مطحونة)وهي فسدق وعين
جمل وبندق وممكن سوداني وجوز هند – 200 جرام سيرب تقيل بارد
الطريقة:
الفرن شغال علي درجة حرارة 200
اضع الطاسة علي النار واضع السمنة علي النار تسيح
اجيب وعاء اضع فيه المكسرات واضع شوية سيرب عليهم واقلبهم واجيب الجلاش
اجيب واحدة منهم واقطعها نصين اد بعض والمعهم بالسمن السايحة واجيب واحدة
منهم واجيب شوية من المكسرات اضعها في الاول علي الطرف وبعدين الفها رول
واعمل كدا مع بقية الكمية واخلي ناحية القفلة لتحت وبعدين المعهم من فوق
بالسمنة وبعدين ادخلهم الفرن لمدة 25 دقيقة لغاية ما تاخد اللون الدهبي
ولما تطلع ارشها بالسيرب واضعهم في طبق التقديم