المقادير:
نص كيلو سمك فيليه مقطع مكعبات-5 جرام ملح-5 جرام فلفل-5جرام كمون-50 جرام
مسطرده-عصير ليمون-ثوم-20 جرام صويا صوص-20 جرام واشستر صوص-100 جرام فلفل
مكعبات -100 جرام بصل مكعبات-100 جرام طماطم مكعبات-5 خلة كبيرة
يقدم مع الارز الصيادية
الطريقة:
نتبل السمك ملح وفلفل وكمون ومسطرده وعصير ليمون وثوم مفروم وصويا صوص
واشستر صوص واقلبهم مع بعض كويس واسيبها في التتبيلة ساعة وبعدين اجيب
واحدة من الخلة واضع فيها طماطم مكعبات ووحدة سمك ووحدة بصل وواحدة طماطم
وواحدة سمك وواحدة فلفل وواحدة بصل واقفلها بواحدة طماطم واعمل باقي الخلل
بنفس الطريقة وبعدين اضع الخلل علي الشواية ولازم الشواية تكون سخنة الاول
واسويهم 50% مع التقليب و بعدين ادخله الفرن في صينية لمدة 10 دقايق علي
درجة حرارة 200
الرز الصيادية:
اجيب حلة واضع فيها زبدة وزيت ويسيحوا ولما يسيحوا وانزل البصل المفروم
وادبله وياخد لون واضع صلصة الطماطم واضع الملح واقلبهم مع بعض واضع الرز
واقلبه واسخنه اوي واضع عليه الشوربة واخفض النار لغاية ما يستوي