المقادير:كيلو
بطاطس متوسطه مستطيله تقطع انصاف طويله واعملها تجويف من النص وبحيث يبقي
ليها قاعده من تحت بردو يعني تبقي زي المركب-زيت للقلي
الصوص:25 جم زبده -25 جم دقيق-1/2 لتر لبن دافئ-5 جم ملح-5 جم فلفل-مكعب مرق
الحشو,100جم
جبنه شيدر مبشوره-100 جم بسله مسلوقه-100 جم جزر مسلوق-100 جم فلفل اخضر
-50 جم بقدونس مفروم-5 جم ملح- 5 جم فلفل- 5 جم بهار-5 جم قرفه
التسويه,2 لتر شوربه-2 عصير ليمون-5 جم ملح
الطريقه:الفرن شغال علي 200
احمر البطاطس في زيت سخن عميق واسويها 50 % وبعدين اصفيها كويس من الزيت
الصوص:اجيب
حله واضع الزبده تسيح واضع الدقيق واقلبه بسرعه لغاية ما ياخد اللون
الدهبي وبعدين اضع اللبن واقلبه واضع الملح والفلفل ومكعب المرق واقلب
لغاية ما يبدأ يتقل وبعدين اضع عليه الجبنه والبصل والجزر والفلفل
والبقدونس والملح والفلفل والبهار والقرفه واقلبهم كويس[/font]
احضر صينيه وفيها الشوربه المضاف اليها عصير الليمون والملح
وبعدين احشي البطاطس من الفتحه اللي فتحتها وبعدين ارش علي وشها جبنه شيدر وادخلهم الفرن لمدة 20 دقيقه
وبالهنا والشفا علي قلوبكن جميعا