المقادير:
جوز حمام
- 250جم فريك منقوع فى ماء لمده خمس دقائق -
5جم ملح - 5جم فلفل - 5جم قرفه بودره
- 1بصل مبشوره ناعم
- ملعقه صغيره زيت زيتون
- مجموعه خضروات للتسويه
- حبهان - ورق لورى - مكعب مرق
الطريقه:
نحط ملح وفلفل وقرفه وزيت الزيتون والبصل على الفريك ونقلبه جيدا
ناخد الفريك ونضعه على النار حتى يسخن
نحضر شوربه البوكيه جارنيه
ناخد جزء من الشوربه ونضعها على الفريك ويكون نصف سواء ونضعه على النار لمده خمس دقائق
نحضر صينيه ونضع بها خضروات مقطعه (جزر وبصل وكرفس وكرات ) ونضع عليها شويه شوربه بسيطه
نحشى الحمام بالفريك ونقفل رجليه جيدا
نحط الحمام فى الصينيه
ةندخله الفرن على درجه حراره 200