ونضربها بالمضرب دقيقة تفك ونضيفلها السكر البودرة
ونخفقهم بالمضرب على اعلى سرعة لغاية الخليط مايبقى لونه فاتح وهش وكريمى
ونضيفلهم الحليب والفانيليا
ونخفقهم مرة تانية لغاية مايمتزجوا
ونبدأ نحشى بيها الكيكة بس قبل مانحط كريمة الزبدة على الكيك هنسقى الكيك بمياه شرائح الخوخ والاناناس المعلب (الكمبوت) لأن طعمها حلو ومسكر وده حسب رغبتكم
وفيه ناس هتقول كريمة الزبدة تقيلة ودسمة هى بالنسبالى عادية بس لو شايفنها تقيلة ممكن تستبدلوها بكريم شانتى مثلا
وبعد مانخلص حشو الكيك بكريمة الزبدة هنغلفها من برة بالكريم شانتى
وهنعمل فاصل بودردات الكريم شانتى فى نص الكيكة عشان هنعمل نص فاكهة ونص شوكولاته
ونبدأ نحضر الجناش
فى كسرولة هنحط الفريش كريم
ونشغل عليه نار هادية لغاية مايغلى واول مايغلى نطفى ونضيفله الشوكولاته المقطعة
ونقلبها لغاية ماتدوب جوة الكريمة ونضيفلهم معلقة عسل الجلوكوز
ونقلبه لغاية مايدوب وفايدة عسل الجلوكوز انه بيدى للجناش لمعة وممكن نستبدله بعسل نحل
وكده الجناش بقى جاهز
هنسيبه يبرد شوية وهنحطه على نص التورتة والنص اللى عليه الجناش فى الجنب هنحط جوزه هند اصفر ومن فوق كريز وبندق
والنص التانى هنرص الفاكهة وفى الجنب هنحط شرايح اناناس ووردات كريم شانتى وهنلمع الفاكهة بجيلى التلميع بعد مانسخنه على النار وده شكله وهو طبعا بيتباع فى محلات خامات الحلويات ومتوفر جدا
وده شكل التورتة النهائى
والطعم مش هقولكم عليه انتوا هتجربوه بنفسكم وهتدعولى
بالهنا والشفا