هنحط عليهم بقية المكونات البيضة والدقيق والفانيليا والملح
هنضربهم بالمضرب هتكون العجينة زى حبات الرمل
هنلم العجينة بايدينا ونحاول نخليها كورة واحدة
هنغلفها ونحطها فى التلاجة لمدة ساعة ولما نطلعها الطريقة الوحيدة لفردها بين ورقتين زبدة لأن طبيعة العجينة مفرولة ونحاول نحطها فى صينية التارت من غير ماتتكسر ونشكلها فى الصينية كويس ونشيل الزيادات
جبت ورق زبدة وورق فويل وحطيت جواه حبوب وحطيته فوق العجينة عشان العجينة مترتفعش فى الفرن وهقولكم ملاحظاتى ع الموضوع ده
دخلتها فرن الكهربا على حرارة 200 الحواف احمرت فطلعت الصينية بس لقيت العجينة تحت الفويل مستوتش كويس فخرمتها بالشوكة ودخلتها تانى وطلعتها لقتها استوت بالكامل ومتخافوش مطلعتش لفوق سبتها تبرد وابتديت اعمل صوص الكراميل حطيت كوباية السكر على النار لغاية ماساح حطيت عليه المياه بسرعة قبل ماالسكر يتكتل بعد كده حطيت عليهم قطعة الزبدة
ولما الزبدة ساحت بالكامل حطيت عليهم الكريمة اللبانى
قلبتهم وسبتهم يغلو على النار عشان الصوص يتقل
سبتهم يبردو شوية وبعد كده حطتهم على التارت
دخلته التلاجة لمدة ساعة وابتديت اعمل الجناش بشرت شيكولاته خام وحطيت عليها الكريمة
شغلت عليهم النار لغاية مالشيكولاته ساحت
ملحوظة:يستحسن تحطى الشيكولاته بالتدريج وطبعا الجناش كان بيلمع وقوامه كويس مكانش محتاج زبدة او اى مادة دهنية طلعت التارت من التلاجة وحطيت الجناش على الكراميل
قلبت الجناش مع الكراميل ودخلته الفريزر عشان كنت مستعجلة وعايزة ازينه بس طبعا العادى انه يتحط فى التلاجة وطلعته وعملت وردات بسيطة بالكريم شانتيه