السلام عليكم ورحمة الله
المكونات:
نصف كوب زبده سايحه
نصف كوب سكر بودره
4 بياض بيض
فانيليا
كوب دقيق
للتزيين:
شوكولاته نوتيلا
ايس كريم فانيليا
فراوله
(أو حسب الرغبه)
الطريقه:
في اناء هنحط السكر بودره والزبده السايحه
ونضربهم بمضرب البيض
ونضيفلهم بياض البيض والفانيليا
ونضربهم
ونضيفلهم اخر حاجه الدقيق
ونضربهم لأخر مره مع بعض كويس لغاية مايمتزجوا
ونوزعهم في القالب السليكون بالتساوي وده اللي هنستغنى بيه عن ماكينة الوافل ولأن مكونات السليكون بتختلف عن الماكينه محطيناش هنا بيكنج بودر
وندخله الفرن لغاية مايستوي ولما يبرد نحطله الشوكولاته ونكمل الشكل النهائي للطبق