منتدى الشيف مونى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى الشيف مونى

منتدى متخصص فى المطبخ

 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الشيف حسن طريقة عمل طريقة عمل (بيكيد تشيز كيك)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الشيف موني

avatar


عدد المساهمات : 279
تاريخ التسجيل : 31/07/2011
العمر : 37
الموقع : elshefmony.mam9.com

الشيف حسن طريقة عمل طريقة عمل (بيكيد تشيز كيك) Empty
مُساهمةموضوع: الشيف حسن طريقة عمل طريقة عمل (بيكيد تشيز كيك)   الشيف حسن طريقة عمل طريقة عمل (بيكيد تشيز كيك) Icon_minitimeالسبت ديسمبر 03, 2011 11:49 am


50ج بسكوت دايجستيف - 20 ج ذبدة سايحة - 500 ج كريم تشيز او قريش لايت
150ج ذبادى - 4 بيضات - 120 ج سكر - عصير ليمونة - بشر ليمونة - 25 ج نشا(كورن فلور)

الطريقة
نفرم البسكوت ونخلطة بالذبدة ثم نضعه فى القالب ونبططه بأيدنا ونرفع الاجناب كويس عالية
نضع الذبادى والسكر و الكريم تشيز فى الخلاط ونخلطهم كويس ثم نضع البيض واحدة
واحدة وبعد ما السكر يدوب نضع عصير وبشر الليمون حيكون الخليط شكله مرمل مش ناعم
ثم نخلطه شوية بالمعلقة البلاستيك ثم نضع الخليط فى قالب البسكوت ثم نضع القالب
فى حمام مائى بحيث تكون الماء الى نصف القالب فقط وندخله الفرن على درجة
160 لمدة ساعة وبعد خروجها نفتح القالب ونضعها فى طبق التقديم
ونلمعها بالفرشاة بالجيلى ثم نزوقها بالمانجة
وبالهنا والشفا
ملحوظة : لازم تتعمل بالبسكوت الدايجستيف
بنضع فى التشيز كيك دة عصير الليمون لكن لو عملناه بالفراولة او اى فاكهة لانضع الليمون

الشيف حسن طريقة عمل طريقة عمل (بيكيد تشيز كيك) 26083













الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://elshefmony.mam9.com
 
الشيف حسن طريقة عمل طريقة عمل (بيكيد تشيز كيك)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الشيف مونى :: مطبخ الوصفات المنقولة والأجنبية :: منتدى الطبخ :: الشيف حسن-
انتقل الى: