منتدى الشيف مونى

منتدى متخصص فى المطبخ

 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 باذنجان رولز للشيف حسن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الشيف موني



عدد المساهمات : 279
تاريخ التسجيل : 31/07/2011
العمر : 31
الموقع : elshefmony.mam9.com

مُساهمةموضوع: باذنجان رولز للشيف حسن    الأحد ديسمبر 04, 2011 10:33 pm

المقادير:
2
باذنجان رومي حلقات ومرشوش عليه ملح لمدة نص ساعة -- 100 جرام ورق ريحان-
20 جرام مسطردة- 100 جرام جزر استيك-100 جرام جبنة موتزرايلا- 50 جرام جبنة
رومي قديمة مبشورة-


100 جرام صلصة طماطم

الصوص: 50
جرام زبدة+زيدة-1 بصل مفروم-2 ثوم مفروم-250 جرام طماطم كون كاسيه-5 جرام
ملح- 5 جرام فلفل-5 جرام زعتر-5 جرام روز ماري-شوية شوربة صغيرين
الطريقة:

الفرن شغال علي 200 يوضع
الباذنجان علي الشواية ويسوي 50% مع التقليب علي الجهاتين او اطريه باي
طريقة عشان اقدر الفه رولز او ادخله الفرن في صينية مدهونة زيت لحد مايطرا

وبعدين اجيب واحدة واضع عليها شوية صلصة ادهنه بيها واضع مسطرده وادهنها
بيه بردو واضع ورق الريحان في اوله من فوق كل واحدة ورقتين او واحدة حسب
مقاس الورقة وبعدين اضع الجزر قطعتين بحيث يبقي باين من الجوانب واضع
الجبنة الموتزرايلا فوق الجزر والجبنة الرومي فوقهم وبعدين الفها رول
بالراحة خالص وكدا اكرر نفس الكلام مع باقي الكمية
نعمل الصوص:اضع
الزبدة والزيت علي النار ولما يسيحوا اشوح البصل والثوم واضع الطماطم
اشوحها معاهم واضع الملح والفلفل والزعتر والروز ماري والشوربة واسيبه
يستوي مع بعضه


واجيب القالب البيركس واضع فيه نص
الصوص واضع الباذنجان واضع بقية الصوص ونرش عليه جبنة موتزرايلا وجبنة
رومي قديمة وندخله الفرن تكمل سواها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://elshefmony.mam9.com
 
باذنجان رولز للشيف حسن
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الشيف مونى :: مطبخ الوصفات المنقولة والأجنبية :: منتدى الطبخ :: الشيف حسن-
انتقل الى: