منتدى الشيف مونى

منتدى متخصص فى المطبخ

 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 البريوش بالشوكولاته والبريوش الساده من مطبخ الشيف موني

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الشيف موني



عدد المساهمات : 279
تاريخ التسجيل : 31/07/2011
العمر : 31
الموقع : elshefmony.mam9.com

مُساهمةموضوع: البريوش بالشوكولاته والبريوش الساده من مطبخ الشيف موني   الثلاثاء يناير 31, 2017 1:27 pm

السلام عليكم ورحمة الله
المكونات:
4 كوب دقيق
2 ملعقه صغيره خميره جافه
ربع كوب حليب بودره
ربع كوب سكر
ربع كوب زبده طريه
2 بيضه
فانيليا
حليب دافئ للعجن
شوكولاته مقطعه مربعات
بيضه مخفوقه وفانيليا لدهان الوجه
الطريقه:
هنحط كل المكونات الجافه مع بعض
ونخلطهم ونضيفلهم البيض والفانيليا ونص كمية الزبده
ونفركهم مع بعض هيبقوا عاملين زي حبات الرمل
ونضيفلهم الحليب الدافي
ونعجنهم وهتبقى العجينه طريه جدا
ونضيفلها بقية كمية الزبده
ونرجع نعجن مره تانيه ونلم العجينه وهتبقى طريه
ونغلفها
ونسيبها تختمر في مكان دافي لمدة ساعتين
ونبدأ نشكلها
هكمل المشاركه الجاية

_________________



عدل سابقا من قبل الشيف موني في الجمعة فبراير 10, 2017 2:21 pm عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://elshefmony.mam9.com
الشيف موني



عدد المساهمات : 279
تاريخ التسجيل : 31/07/2011
العمر : 31
الموقع : elshefmony.mam9.com

مُساهمةموضوع: رد: البريوش بالشوكولاته والبريوش الساده من مطبخ الشيف موني   الثلاثاء يناير 31, 2017 1:51 pm

وبعد مانشكل العجينه ندهن وشها بالبيضه المخفوقه والفانيليا ونسيبها تختمر على الصواني مره تانيه نص ساعه قبل ماندخلها الفرن
وندخلها فرن متوسط الحراره ومشغلينه قبلها بنص ساعه ونطلعها لما تستوي ووشها يحمر
ان شاء الله موضوعي البسيط يكون عجبكم

_________________

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://elshefmony.mam9.com
 
البريوش بالشوكولاته والبريوش الساده من مطبخ الشيف موني
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الشيف مونى :: مطبخ الشيف مونى :: الحلويات :: المعجنات والفطائر والتارت-
انتقل الى: